logo

Sprekers op alfabetische volgorde

Anja van der Hart

Anja van der Hart

Anja van der Hart (1945) heeft deskundigheid opgebouwd op de volgende terreinen: – Libanon: (20 jaar) betrokken bij opzetten van/leiding geven aan kindertehuis en scholen, internationale conferenties, reizen organiseren voor internationale groepen naar het Midden Oosten.

Gerard de Winter

Gerard de Winter

Gerard de Winter (1970) is een vreemde eend in de bijt der marketeers. Gerard de Winter is realist én idealist. Gerard de Winter studeerde Internationaal Management en werkte lange tijd als export- en marketingmanager in het bedrijfsleven.

Henk Fonteyn

Henk Fonteyn

Henk Fonteyn (1954) is theoloog. Als gemeentepredikant in de protestantse gemeente Tricht in de Betuwe (1984- 2001) , richtte Henk Fonteyn zich vooral op laagdrempelige kerkdiensten en op het motiveren van mensen tot actieve betrokkenheid.

Holkje van der Veer

Holkje van der Veer

Holkje van der Veer (1960) wordt sinds de verschijning van haar boek Verlangen als antwoord de ‘hipste non’ van Nederland genoemd. Holkje van der Veer is een vrijgevochten Amsterdamse, studeert in de jaren tachtig aan de sociale academie en doet daarna een studie theologie.

Jos Artz

Jos Artz

Vanuit de praktijk werkt Jos Artz jaren in de uitvoerende zorg voor verstandelijk gehandicapten. Als regiomanager 15 jaar werkend geweest op diverse locaties binnen een landelijk grote zorgorganisatie (>13000 medewerkers).

Joyce Lakwijk

Joyce Lakwijk

Experience is the mother of wisdom
De expertise van Joyce Lakwijk ligt op het terrein van verbindende communicatie, heldere PR en verdiepende begeleiding.

Kees van der Zwaard

Kees van der Zwaard

Kees van der Zwaard (1962) is van huis uit theoloog. Kees van der Zwaard werkt sinds 1998 freelance als schrijver en theatermaker en speelde tot nu toe solo-voorstelling, variërend van een toneelmonoloog tot kleinkunst.

Koert van der Velde

Koert van der Velde

Koert van der Velde (1960) is religiejournalist (jaren bij Trouw, nu free lance) en godsdienstwetenschapper (gepromoveerd aan de Vrije universiteit).

Llewellyn Bogaers

Llewellyn Bogaers

Brandende vragen komen tot hun recht in historisch perspectief én in actieve dialoog

Ramo de Boer

Ramo de Boer

Ramo de Boer (1957) schoolde zich aanvankelijk als vormgever in zilversmeden en beeldhouwen. In 1980 vertrok hij naar India, met als doel antwoorden te vinden op existentiële vragen als “wie ben ik, wat wil ik en wat doe ik?”

Rawie Sewnath

Rawie Sewnath

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw.

Wilfred Scholten

Wilfred Scholten

Iedereen mens heeft een verhaal dat waard is verteld te worden.