logo
Myriam Verwiel

Myriam Verwiel

Mens, zingeving en cultuur samenbrengen, zodat ieder in contact komt met zijn bron

Aanbod
– Leiderschapstraining waarin de franciscaanse spiritualiteit als uitgangspunt wordt genomen:   bewust leven in de wereld van nu;  de betekenis van leiderschap en  dienstbaarheid in deze tijd
– Trainingen oplossingsgericht coachen
– Projectleiding van inspiratiedagen voor vrijwilligers, inhoudelijk en praktisch.  Waarin aandacht voor de identiteit van de organisatie.
– Individuele coaching: effectief werken vanuit authenticiteit

Contact
verwieljoosten@hetnet.nl | 06 81475767 | 076 5022640| www.werkbeweging.nl

Profiel
Myriam Verwiel is een bevlogen organisator die mensen samenbrengt op het snijvlak van kunst, cultuur, zingeving en spiritualiteit. Haar achtergrond als drama therapeut zet ze in bij inspiratiedagen, teamtrainingen, coaching en dans- en muziekvoorstellingen. Myriam Verwiel weet mensen te begeesteren en van daaruit te motiveren. Ze is een doener en heeft ik het vermogen om ideeën om te zetten in resultaat. Zingeving en spiritualiteit, verbonden aan handelen, krijgt een vanzelfsprekende plaats in haar leven en werkzaamheden. In haar werkwijze is het  het doel belangrijk maar zeker ook hoe je daar komt.  Als coach heeft ze een goed oog voor het proces van mensen en kan daar goed bij aanwezig zijn, ze creëert een sfeer van aandacht, ze heeft overzicht, zet kaders en bewaakt de tijd. Ze begeleidt mensen zonder daarbij iemands eigen zoeken over te nemen.

Myriam Verwiel heeft onder andere gewerkt voor CNV, Cordaid, Vastenactie,Fontys hogeschool en de politie Rotterdam Rijnmond.

Vanaf 2006 zit ze in de organisatie van ZIEL, www.zininetten-leur.nl. In 2011 was ze betrokken bij www.beeldenindebankenstraat.nl. Met 1500 bezoekers in de twee weekenden.