logo
Anne Stael

Anne Stael

Nieuwe kansen creëren door zingeving en zakelijkheid te combineren

Aanbod
Cursussen, workshops en dagvoorzitterschap door Anne Stael.

Voor spirituele/religieuze organisaties
– op het gebied van ondernemerschap en spirituele centra. Centraal daarbij staat de-kracht van de authenticiteit van confessionele organisaties in deze tijd.

– projectmanagement

Voor (non) profit organisaties bestaat het aanbod uit:
– cursus zingeving en zakelijkheid
– workshop compassie binnen de organisatie
– cursus time management volgens het Kloosterritme;

Voor individuen:
– workshops over je eigen spiritualiteit type;

Contact

info@zienwatonzichtbaaris.nl | 06 46200281 | www.zienwatonzichtbaaris.nl

Profiel

Anne Stael (LinkedIn profiel) ziet de kansen voor organisaties die zich bezig houden met zingeving en religie hebben in deze tijd. Deze kansen liggen in het opnieuw vormgeven van de traditie en daarbij gebruik maken van hedendaagse organisatie- en marketinginzichten. Anne Stael weet door haar praktische inslag, haar inhoudelijke kennis, haar energie en grote netwerk op een  prettige en deskundige wijze het gesprek aan te gaan over mogelijkheden die er zijn voor de organisatie.Het gaat dan concreet ook over de stappen die er in de praktijk genomen kunnen worden.

Anne Stael heeft het in de vingers om een inspirerende dag vorm te geven.

Klik hier voor een korte film van Anne Stael over zingeving &  zakelijkheid en hier voor een interview van Anne Stael op radio 1 over bezieling.

Reactie naar aanleiding van een lezing: “Ik zat in een zaal in Den Haag, waar jij een voordracht hield en ik was erg onder de indruk. Sterker nog ik word er nog steeds door geïnspireerd, toen ik kort geleden een toekomst scenario ontworp voor de congregatie waarvoor ik werk.”