logo
Paul Loomans

Paul Loomans

Werk en leef vanuit rust, word Tijdsurfer!

Aanbod
Lezing: Tijdsurfen
Beleef rust op je werk als uitgangspunt bij het uitvoeren van al je dagelijkse bezigheden. Paul Loomans (LinkedIn profiel) ontvouwt op humoristische en onderhoudende wijze de 7 aanwijzingen van het Tijdsurfen en maakt daarbij gebruik van de ervaringen van de deelnemers zelf.
Duur: 45 min. (minimaal) tot 2 uur.

Workshop of training: Tijdsurfen
Je maakt stapsgewijs kennis met de verschillende elementen van Tijdsurfen en traint de aanwijzingen in een optimale volgorde. De eigen praktijkervaringen worden geëvalueerd en aan het eind van de training ben je zelf ook tijdsurfer. Je organiseert je werk intuïtief en je handelt vanuit rust. Duur in overleg met de opdrachtgever.

Contactgegevens
Wilt u contact met Paul Loomans of meer informatie over Paul Loomans? Mail nu naar info@bezielendesprekers.nl of bel 06 46200281

Profiel
Paul Loomans (1955) is oprichter en coach van de StressOntknoping en auteur van het boek Ik heb de Tijd, handleiding in Tijdsurfen. Paul Loomans begeleidt mensen individueel en in groepen om vanuit rust leven. Daarbij hanteert Paul Loomans een zelf ontwikkelde methode op basis van zen-inzichten. Om rust en kalmte als uitgangspunt te ervaren, hoef je zelf geen zen te beoefenen. Wel is de invloed van de zen is voelbaar in elk van de onderdelen. De methode geeft dat je met steeds meer ontspanning zult functioneren,

De methode laat je bovendien efficiënt en creatief zijn en voldoening proeven zowel in het grote als in het simpele. Het enthousiasme van de deelnemers na het volgen van cursussen, trainingen en individuele trajecten is erg groot, en zij kunnen gemakkelijk in praktijk brengen.
Paul Loomans was acteur en regisseur van mime- en bewegingstheater. Paul Loomans is zenmonnik sinds 1984. Pail Loomans is getrouwd en is vader van drie kinderen.

Enkele opdrachtgevers:
Autoriteit Financiële Markten, PGGM, Happinez Festival, Boeddhistische Omroep, Avebe Food Investments, ministerie van economische zaken.

Paul Loomans met humoristische filmpjes op youtube : Lanterfanten en loslaten. Hier leest u over de nominatie voor het beste spirituele boek 2014.