logo
Arita Fibbe

Arita Fibbe

Werken vanuit de essentie genereert focus en bevlogenheid 

Aanbod
Werkconferenties voor organisaties/teams die willen werken vanuit de essentie. Organisaties en teams zijn effectief als er wordt gewerkt vanuit de bedoeling van de organisatie of team, als er een gezamenlijke kernopdracht is. Als werk is gericht op het realiseren van resultaten die er toe doen voor de klanten/afnemers én voor het team In één of meer bijeenkomsten worden ‘spijkers met koppen geslagen’ en de teamspirit vergroot. Arita helpt te focussen op het wezenlijke van het werk. Hierdoor:

– vergroot de effectiviteit in werken;
– werken medewerkers met meer plezier en krijgen klanten, afnemers meer toegevoegde waarde;
– worden besparingen gerealiseerd.
Thema’s zijn bijvoorbeeld: Wat verwachten onze klanten van ons en hoe willen we daaraan voldoen? Wat drijft professionals in het werk? Welke activiteiten maken ons nu echt succesvol en wat houdt ons daar juist van af?

Sparring partner voor leidinggevenden, waarin in één of enkele gesprekken gesproken wordt over de rol als leidinggevende en wat hij/zij kan toevoegen aan het functioneren en de resultaten van je team.


Contactgegevens
010 4221325  of 0615 683 653|  aefibbe@tiscali.nl | www.essentiegerichtWerken.nl

Profiel
Arita Fibbe (LinkedIn Profiel) is een ervaren organisatieadviseur, die het vak heeft geleerd bij KPMG Management Consultants. Organisaties/ teams zijn volgens Arita de plekken bij uitstek waar een ieder aan kan en moet bijdragen. Arita Fibbe wilt ervoor zorgen dat mensen weer met zin hun werk doen en dat het werk zinnig is.

De deskundigheid van Arita Fibbe zit op het gebied van management & organisatievragen, in het bijzonder samenwerken en structureren en het begeleiden van veranderprocessen. Het werken vanuit de essentie is voor Arita Fibbe de sleutel: het genereert focus en bevlogenheid in organisaties en teams. Focus hebben, klantgericht werken, opruimen en elkaar aanspreken zijn kernwoorden. De ervaring leert: onvoldoende aandacht voor de essentie van het werk maakt dat er steeds harder moet worden gewerkt met steeds minder voldoening.      

Arita  heeft ook uitgebreide ervaring met het opzetten van in company-trainingsprogramma’s in co-creatie met de organisatie. Opdrachtgevers komen vooral uit gemeenten, uit de publieke en maatschappelijke dienstverlening, de zorg en not-for-profit-organisaties.

Arita Fibbe heeft een aantal publicaties, waaronder:  M/V in balans, over evenwichtige organisaties, Uitgeverij Thema (in samenwerking met Monic Lansu).