logo

Sprekers op alfabetische volgorde

Anne Stael

Anne Stael

Anne Stael ziet de kansen voor organisaties die zich bezig houden met zingeving en religie hebben in deze tijd. Deze kansen liggen in het opnieuw vormgeven van de traditie en daarbij gebruik maken van hedendaagse organisatie- en marketinginzichten.

Erik Sengers

Erik Sengers

Sociologie en theologie worden vaak gezien als twee aparte werelden. Maar het wordt pas spannend als je die twee met elkaar verbindt. Dat is Erik Sengers specialiteit.

Esther van der Zee

Esther van der Zee

Esther van der Zee (1964) gelooft in de eigen kracht van mensen om te leren, te creëren en om keuzes te maken. Mensen kunnen zichzelf en hun toekomst vormgeven.

Geertje Couwenbergh

Geertje Couwenbergh

Geertje Couwenbergh is antropologe, columnist, zelfbenoemd innernemer en auteur van drie levensbeschouwelijke (en levendige) boeken.

Jan Knol

Jan Knol

Sinds 2011 is Jan Knol (1946) emeritus predikant van de PKN te Smilde. Jan Knol heeft het als zijn doel gesteld Spinoza’s filosofie zo dichtbij mogelijk bij de ‘gewone’ mensen (waartoe Jan Knol ook zichzelf rekent) te brengen.

Joep Everts

Joep Everts

Joep Everts is musicus, trainer/coach, theatermaker. In zijn leven spelen spiritualiteit ( vooral Zen -boeddhisme) filosofie en psychologie een belangrijke rol. En de uitdaging om deze te verbinden met de praktische kant van het leven als ondernemer, vader, partner.

Jos van Oord

Jos van Oord

Jos van Oord studeerde twee jaar aan een Hotelschool waarna Jos van Oord voor theologie koos. Direct na zijn studietijd werkte Jos van Oord bij de Landelijke Hervormde Kerk voor oa.

Kees Posthumus

Kees Posthumus

Kees Posthumus Vertelt startte in 2001. De essentie is het opnieuw vertellen van (bijbel)verhalen, op een snelle, humoristische en indringende manier.

Kees van der Zwaard

Kees van der Zwaard

Kees van der Zwaard (1962) is van huis uit theoloog. Kees van der Zwaard werkt sinds 1998 freelance als schrijver en theatermaker en speelde tot nu toe solo-voorstelling, variërend van een toneelmonoloog tot kleinkunst.