logo

Sprekers op alfabetische volgorde

Alex Janssen

Alex Janssen

Alex Janssen (1953), is ondernemer en ondernemers coach. Alex Janssen streeft naar betekenisgeving in zijn leven en helpt daar ook anderen daar “werk” van te maken mee.

Anja van der Hart

Anja van der Hart

Anja van der Hart (1945) heeft deskundigheid opgebouwd op de volgende terreinen: – Libanon: (20 jaar) betrokken bij opzetten van/leiding geven aan kindertehuis en scholen, internationale conferenties, reizen organiseren voor internationale groepen naar het Midden Oosten.

Colet van der Ven

Colet van der Ven

Colet van der Ven (1957) studeerde orthopedagogiek. Na haar studie werkte Colet van der Ven o.a. in een jeugdgevangenis, in een opvanghuis voor drugsverslaafden, en twee jaar als vrijwilligster met de zusters van moeder Teresa in India en Haïti.

Hella van den Elshout

Hella van den Elshout

Hella van den Elshout (1963) is filosoof (wijsbegeerte 1988). Hella van den Elshout was een van de pioniers die de socratische methode in Nederland ontwikkelde.

Inger van Nes

Inger van Nes

Inger van Nes (Amsterdam, 1986) is gespecialiseerd in zingeving, communicatie en nieuwe vormen van gemeenschap.

Jan-Willem Wits

Jan-Willem Wits

Met meer dan twintig jaar ervaring als communicatieprofessional is Jan-Willem actief geweest in zeer uiteenlopende organisaties, van de katholieke Kerk tot KPMG. Van huis uit is hij geschoold als theoloog, dus soms voelt hij zich een soort ‘Schriftgeleerde-nieuwe-stijl’.

Jos Artz

Jos Artz

Vanuit de praktijk werkt Jos Artz jaren in de uitvoerende zorg voor verstandelijk gehandicapten. Als regiomanager 15 jaar werkend geweest op diverse locaties binnen een landelijk grote zorgorganisatie (>13000 medewerkers).

Koert van der Velde

Koert van der Velde

Koert van der Velde (1960) is religiejournalist (jaren bij Trouw, nu free lance) en godsdienstwetenschapper (gepromoveerd aan de Vrije universiteit).

Llewellyn Bogaers

Llewellyn Bogaers

Brandende vragen komen tot hun recht in historisch perspectief én in actieve dialoog

Margriet Hijweege

Margriet Hijweege

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw.

Ramo de Boer

Ramo de Boer

Ramo de Boer (1957) schoolde zich aanvankelijk als vormgever in zilversmeden en beeldhouwen. In 1980 vertrok hij naar India, met als doel antwoorden te vinden op existentiële vragen als “wie ben ik, wat wil ik en wat doe ik?”

Wilfred Scholten

Wilfred Scholten

Iedereen mens heeft een verhaal dat waard is verteld te worden.