logo

Sprekers op alfabetische volgorde

Colet van der Ven

Colet van der Ven

Colet van der Ven (1957) studeerde orthopedagogiek. Na haar studie werkte Colet van der Ven o.a. in een jeugdgevangenis, in een opvanghuis voor drugsverslaafden, en twee jaar als vrijwilligster met de zusters van moeder Teresa in India en Haïti.

Diederik Stapel

Diederik Stapel

Diederik Stapel (1966) is discussieleider bij gesprekken over ethische dilemma’s, transparant leiderschap, grensverleggende creativiteit, verleiding & taboes, waarachtig leven, enzovoorts.

Geertje Couwenbergh

Geertje Couwenbergh

Geertje Couwenbergh is antropologe, columnist, zelfbenoemd innernemer en auteur van drie levensbeschouwelijke (en levendige) boeken.

Gerard de Winter

Gerard de Winter

Gerard de Winter (1970) is een vreemde eend in de bijt der marketeers. Gerard de Winter is realist én idealist. Gerard de Winter studeerde Internationaal Management en werkte lange tijd als export- en marketingmanager in het bedrijfsleven.

Hella van den Elshout

Hella van den Elshout

Hella van den Elshout (1963) is filosoof (wijsbegeerte 1988). Hella van den Elshout was een van de pioniers die de socratische methode in Nederland ontwikkelde.

Inger van Nes

Inger van Nes

Inger van Nes (Amsterdam, 1986) is gespecialiseerd in zingeving, communicatie en nieuwe vormen van gemeenschap.

Jan-Willem Wits

Jan-Willem Wits

Met meer dan twintig jaar ervaring als communicatieprofessional is Jan-Willem actief geweest in zeer uiteenlopende organisaties, van de katholieke Kerk tot KPMG. Van huis uit is hij geschoold als theoloog, dus soms voelt hij zich een soort ‘Schriftgeleerde-nieuwe-stijl’.

Joyce Lakwijk

Joyce Lakwijk

Experience is the mother of wisdom
De expertise van Joyce Lakwijk ligt op het terrein van verbindende communicatie, heldere PR en verdiepende begeleiding.

Margriet Hijweege

Margriet Hijweege

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw.

Maria van Mierlo

Maria van Mierlo

Maria van Mierlo (LinkedIn profiel) (1962) leeft en werkt vanuit de spiritualiteit van de cisterciënzers. Maria van Mierlo is voorzitter van de Cisterciënzergroep Sion, gelieerd aan abdij Sion in Diepenveen en heeft een tekstbureau in Deventer.

Paul Loomans

Paul Loomans

Paul Loomans (1955) is oprichter en coach van de StressOntknoping en auteur van het boek Ik heb de Tijd, handleiding in Tijdsurfen. Paul Loomans begeleidt mensen individueel en in groepen om vanuit rust leven. Daarbij hanteert Paul Loomans een zelf ontwikkelde methode op basis van zen-inzichten.

Wilfred Scholten

Wilfred Scholten

Iedereen mens heeft een verhaal dat waard is verteld te worden.